Schedule for Swordfish XII

When there is no workshop in a hall, free sparring is on the schedule, unless it is after 22:00 and the hall is reserved for sleeping. This means that the Red Hall is booked Friday and Saturday afternoon and all Sunday for free sparring.

Thursday evening, 20:00: Briefing for judges and other tournament staff.

Friday

Blue Hall Green Hall Red Hall Yellow Hall Mirror Hall
07:00 Breakfast is served in the cafeteria.
120 min
08:30 Official welcome
15 min
09:00 Tournament – Rapier & dagger, pools + elim.
210 min
Longsword –
Fence with your feet
Anders Linnard
120 min
Sabre
Johan Lundby
240 min
TBA
11:00 Halfswording with the longsword
Andreas Markehed
120 min
13:00 Lunch break
60 min
14:00 Tournament – Sabre, pools + elim.
Including registration and gear check
Tournament – Women’s Longsword, pools + elim.
Including registration and gear check
Longsword – Zufechten: What it is and why you should care
Maciej Talaga
120 min
Practical Pugilism
Christofer Jansen & Johan Lundby
240 min
16:00 Longsword
Szabolcs Waldmann
120 min
19:00 Dinner break
60 min
20:00 Tournament – Ringen, pools + elim. Tournament – Invitational Sword & Buckler
120 min
Longsword – Swordhandling for beginners
Maciej Talaga
120 min

Saturday

Blue Hall Green Hall Red Hall Yellow Hall Mirror Hall
07:00 Breakfast is served in the cafeteria
120 min
09:00 Tournament – Open Longsword, pools
200 min
The Few against Many: Desperate and Safe – Jogo da pau
Nicolas Gallardo, Emil Andersson & Sebastian Woxell
240 min
Rapier and dagger
Rob Runacres
120 min
Ringen
Niklas Mårdby
120 min
11:00 Longsword
Szabolcs Waldmann
120 min
Combat Disciplines of the Ancient Olympic Games –Wrestling
Brice Lopez
120 min
13:00 Lunch break
60 min
14:00 Tournament – Open Longsword, pools + elim. Sidesword – Practical Bolognese
Ilkka Hartikainen
120 min
Combat Disciplines of the Ancient Olympic Games –Boxing and Pancratium
Brice Lopez
120 min
16:00 Cutting with the sidesword
Ilkka Hartikainen
120 min
Ringen
Niklas Mårdby
120 min
18:00 Saturday night dinner – served in the cafeteria
120 min
20:00 Tournament – Finals, all diciplines

Sunday

Blue Hall Green Hall Red Hall Yellow Hall Mirror Hall
08:00 Breakfast is served in the cafeteria.
120 min
10:00 The Few against Many: Desperate and Safe with the Iberian Montante
Nicolas Gallardo, Emil Andersson & Sebastian Woxell
240 min
Kids & Youth training
120 min
Longsword
Anders Linnard
120 min
Stick, fist and brawling like a gentleman/lady/other
Simon Lund
120 min
12:00 TBA Rapier and dagger
Rob Runacres
120 min
14:00 Swordfish officially over!